Esitykset Tuiran kirkossa 2017
pitkäperjantaina 14.4. klo 20
lankalauantaina 15.4. klo 16 & 20
pääsiäissunnuntaina 16.4. klo 16 & 20

Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy!
Osoite: Myllytie 5, 90500 Oulu

Kalle Hautamäen kuvia harjoituksista

Kuvia täydentävät musikaalin laulujen sanat."Haavoitettuna tähtemme, verta vuotaen Mestarimme. Kärsii kaikkensa antaen, syntikuormamme kantaen. Katsokaa Jumalan Karitsaa, nöyrintä palvelijaa, joka kärsii ja rakastaa. Katsokaa Poikaa, Kristusta."


"Katsokaa häneen, mitä te näette? Hän on monia parantunut, hän on monta pelastanut. Katsokaa häneen, mitä te näette?""Ristiinnaulitse, ristiinnaulitse, ristiinnaulitse, vie jo ristille. Hakkaa naulat syvälle, tapa hänet, selvää tee!""Nojaamme sauvaamme katsellen, kirkas on loiste tuo tähtien. Yön äänet korviimme kantautuu, koleaan tuuleen ne kietoutuu.""Kuka suurin onkaan teistä, palvelija toisten on. Joka vanhin onkaan teistä, kuin nuorin olkohon. Kuka johtajana kulkee, nöyrimmäksi ruvetkoon. Olkoon alhaisin ja kaiken toisille valmistakoon.""Suurin, suurin olen minä! Vähäisempi olet kyllä sinä! Herran kanssa olen läheisin, minä suurin ja luotettavin.""Sydämestäni, kaikki rakkaani. Olen tätä toivonut, että tässä istuisimme,
leivän murtaisimme, viinin nauttisimme. Ennen kärsimystäni, ennen kärsimystäni.""Sinä varjelet elämämme kaikesta pahasta. Olet aina kanssamme suuresta armosta. Sinä suojelet polkujamme. Tiemme ja matkamme olet aina rinnalla, sä suuri Jumala.""Noh, sinäkö muka Mestari? Oikea Jumalan Poika? Sinä onneton, rujo ja kurja!"