Esitykset Tuiran kirkossa 2017
pitkäperjantaina 14.4. klo 20
lankalauantaina 15.4. klo 16 & 20
pääsiäissunnuntaina 16.4. klo 16 & 20

Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy!
Osoite: Myllytie 5, 90500 Oulu

Uudestaan, anna tuulen puhaltaa!

Kun ensimmäistä kertaa tänä vuonna kokoonnuimme INRI-pääsiäismusikaalin tiimoilta, tunsin sen: innostuksen ja sydämen palon. Ne tarttuivat ja levisivät viime vuonna kulovalkean tavoin, ja nyt ne olivat roihahtaneet uudestaan liekkeihin.


Töitä olisi tehtävä paljon ennen pääsiäisen esityksiä, ja hetkeksi mieleeni ailahtelivatkin epäilevän Tuomaan tunnelmat. Mutta kun näin suuren kuoron – kaikki viime vuotiset ja uudet vapaaehtoiset laulajat – olin varma projektimme onnistumisesta. Me teemme vuoden 2017 pääsiäisen matkaa uudestaan, ja musikaali tekee taas sävelten ja sanojen kautta pääsiäisen sanomaa todeksi Tuirassa huhtikuussa.

Musikaali elää ja roolitukset etsivät vielä jonkin verran paikkojaan. Olen kuitenkin erittäin luottavainen, sillä teos on jälleen ohjaaja Tuukka Myllymäen osaavissa käsissä. Kiitos Tuiran seurakunnan seurakuntaneuvostolle ja kirkkoherralle, kun mahdollistatte projektimme.

Tänä vuonna näytöksiä on viisi: pitkäperjantaina kello 20, lankalauantaina kello 16 ja 20 sekä pääsiäissunnuntaina kello 16 ja 20. Toivomme yhden lisäesityksen mahdollistavan sen, että tulevana pääsiäisenä ei kukaan jäisi Tuiran kirkon ovien ulkopuolelle.

Olemme siis jälleen matkalla kohti pääsiäistä. Tämän blogin kautta voit lukea ja seurata meidän projektimme etenemistä. Ja mehän nähdään pääsiäisenä? Kyllä =)


Innostuneen INRI-väen puolesta

Terhi-Liisa Sutinen
käsikirjoittaja, sanoittaja