Esitykset Tuiran kirkossa 2017
pitkäperjantaina 14.4. klo 20
lankalauantaina 15.4. klo 16 & 20
pääsiäissunnuntaina 16.4. klo 16 & 20

Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy!
Osoite: Myllytie 5, 90500 Oulu

Kohti pääsiäistä ja musikaaliesityksiä


Nyt on jo maaliskuu ja musikaalin harjoitusaikataulu tiviistyy. Enää muutama viikko niin olemme valmiita jakamaan yleisön kanssa tämän musikaalin. Tuiran kirkon krusifiksi on puhutteleva
ja sen äärellä aloitammekin useat harjoituksemme hartaudella. Hartaudet päättyvät usein yhteiseen siunaukseen ja tämä on ollut ehdottomasti koko työryhmän voimavara.


Musikaalissamme on paljon erilaisia kohtauksia ja uskon, että niistä löytyy jokaiselle katsojalle omansa johon voi samaistua. Eräässä musikaalin kohtauksessa Jeesus kulkee Via Dolorosaa pitkin kohti Golgataa. Hän väsyy ja uupuu ristinsä alle. Simon Kyreneläinen (Tommi Hekkala) otetaan kansanjoukosta kantamaan ristiä ja hän laulaa koskettavasti kapealla kauppakujalla seuraten teloitettavien kulkuetta.


Yhdessä laulamisen voima on valtava. Tunneskaalat musikaalissa vaihtuvat ja muuttuvat ja niitä me kaikki elämme vahvasti läpi. Ylösnousemuksen riemun tunne välittyy loppulauluista kaiken kavalluksen, pettymyksen ja suuren surun jälkeen.

Arvaatko, mihin tarkoitukseen nämä työkalut on hankittu?
Musikaalissa tarvitaan paljon rekvisiittaa. Arkinen tavara muuttuu musikaalimaailmassamme 2000 vuotta vanhaksi rekvisiitaksi. Tuttu esine voi päätyä Getsemaneen, Golgataan tai jopa Jeesuksen haudalle.

Olet sydämellisesti tervetullut katsomaan esityksemme pääsiäisenä Tuiran kirkkoon!

Musikaaliporukan puolesta
Terhi-Liisa