Esitykset Tuiran kirkossa 2017
pitkäperjantaina 14.4. klo 20
lankalauantaina 15.4. klo 16 & 20
pääsiäissunnuntaina 16.4. klo 16 & 20

Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy!
Osoite: Myllytie 5, 90500 Oulu

Projekti etenee, mutta tekemistä riittää

Pääsiäismusikaalin esitykset ovat Tuiran kirkossa, joka ensi vuonna täyttää 100 vuotta

Paljon pitää vielä tehdä töitä, että Tuiran kirkossa voidaan esittää pääsiäisenä 2016 INRI - Pääsiäismusikaali. Musikaalin valmiiksi saattaminen vaatii osaajia useilta eri aloilta sekä pitkäjänteistä sitoutumista.

Tuiran kirkon alttarin krusifiksi on pääsiäismusikaalin keskiössä.


Kuvassa sanoittaja, käsikirjoittaja Terhi-Lisa Sutisen kädet
koneen näppäimistöllä.

Olemme ydintyöryhmän kanssa istahtaneet useamman kerran yhdessä joko pianon tai tietokoneen ääreen hiomaan lauluja, hakemaan avustuksia sekä pohtimaan projektin tiedotusta. Nyt laulut on nuotinnettu ja sovitettu kuoroille useamman ammattilaisen toimesta. Myös musikaalin ohjaaja, Tuukka Myllymäki on saanut käsikirjoituksen muokattavakseen ja odotamme lopputulosta innolla.

Musikaalin kuorojen johtajat ovat tavanneet ja olemme sopineet projektikuorojen aikatauluista. Olemme järjestäneet myös paljon koelaulutilaisuuksia ja valinneet sieltä sopivia solisteja musikaalin rooleihin. Henrin kotistudiolla on äänitetty musikaalin taustanauhoja ja pian pääsemme tapaamaan myös live-orkesteria joka on lupautunut esiintymään projektissa. Kuitenkin ensisijaisesti olemme pistäneet käsiämme ristiin ja rukoilleet projektin puolesta.

Viime tapaamisessa valmistelimme esityksen musikaalista Tuiran seurakunnan seurakuntaneuvostolle, joka suhtautui erittäin positiivisesti projektiimme ja näytti "vihreää valoa" sen toteuttamiselle. Vuonna 2016  Tuiran kirkko täyttää 100 vuotta , ja musikaali on osa tätä juhlavuoden ohjelmaa.

Oletko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan projektiin? Pääset kokemaan ja elämää todeksi laulaen ja näytellen pääsiäisen draamattiset tapahtumat sekä suuren ilosanoman!

Järjestämme lauantaina 12.12.2015 klo 12-14.00 INRI- pääsiäismusikaalin infotilaisuuden Oulun Tuomiokirkkoseurakunnan (keskustan) seurakuntatalolla, osoite Isokatu 17, 90101 Oulu. Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa ja ohjelmaa. Olet sydämellisesti tervetullut tähän tilaisuuteen!

Mikäli tahdot mukaan projektiin voit ottaa myös minuun yhteyttä sähköpostitse terhi-liisa.sutinen@evl.fi tai puhelimitse 0407245446.

Terveisin Terhi-Liisa Sutinen


Terhi-Liisa Sutinen (vas.) ja säveltäjä Outi-Mari Karppinen Tuiran krikon Suvanto-salissa musikaalin suunnitelmien kimpussa.